Αναρτήθηκε από: lykourianews | 23 Οκτωβρίου, 2014

Το ΥΓΕΙΑ και ο Δήμος Καλαβρύτων, για την υγεία μας.

kalavyta YGEIA (1)

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Ο Δήμος Καλαβρύτων και το ΥΓΕΙΑ παρέχουν, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, στους κατοίκους των Καλαβρύτων.»

Το ΥΓΕΙΑ και ο Δήμος Καλαβρύτων,
για την υγεία μας

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, αποδέχθηκε πρόταση του Oμίλου ΥΓΕΙΑ, να επισκεφθούν, τα Καλάβρυτα, εθελοντές γιατροί του ΥΓΕΙΑ, από 14 ειδικότητες και να προσφέρουν, δωρεάν, ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες στους κατοίκους των Καλαβρύτων, την Παρασκευή και το Σάββατο, 14 και 15 Νοεμβρίου.

Για το σκοπό αυτό, διατέθηκε ο ισόγειος χώρος του κτιρίου της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, ο οποίος θα διαμορφωθεί σε εξεταστήρια και θα μεταφερθούν και θα τοποθετηθούν τα απαιτούμενα ιατρικά μηχανήματα και ο εξοπλισμός, ώστε, οι γιατροί 14 ειδικοτήτων του ΥΓΕΙΑ, χωρίς ραντεβού, να εξετάσουν, δωρεάν, όσο περισσότερους κατοίκους των Καλαβρύτων, προσέλθουν, την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Νοεμβρίου.

Οι ειδικότητες των γιατρών του ΥΓΕΙΑ που θα εξετάσουν είναι:

1) Αγγειοχειρούργος, 2) Ακτινολόγοι, 3) Αναισθησιολόγος, 4) Γυναικολόγοι, 5) Δερματολόγος, 6) Καρδιολόγοι, 7) Ορθοπεδικοί, 8) Ουρολόγοι, 9) Οφθαλμίατροι, 10) Παθολόγοι, 11) Παιδίατροι, 12) Πνευμονολόγος, 13) Χειρούργοι, 14) ΩΡΛ

και οι εξετάσεις που θα γίνουν είναι:

1) Pap test, 2) Triplex καρδιάς, 3) Υπέρηχοι Σώματος, 4) Γενικές εξετάσεις αίματος, 5) Καρδιογραφήματα

Τις παραπάνω ιατρικές ειδικότητες και το επιτελείο των γιατρών, θα το υποστηρίζει και θα το συνδράμει και το απαραίτητο νοσηλευτικό, εργαστηριακό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία στις υπηρεσίες που θα παρασχεθούν.

Οι εξετάσεις και οι υπηρεσίες αυτές, γίνονται, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών “Ταξιδεύουμε για την υγεία” που έχει υιοθετήσει και υλοποιεί ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, σε επιλεγμένες περιοχές, όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων, επιλέχθηκε, ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας και ο Δήμος Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων  κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά την αποδοχή της πρότασης αυτής του ΥΓΕΙΑ δήλωσε: “Ευχαριστούμε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, που, ταξιδεύοντας για την υγεία, επέλεξε να πραγματοποιήσει διήμερη στάση, επίσκεψη και παροχή ιατρικών υπηρεσιών και στα Καλάβρυτα.

Το αναγνωρισμένο κύρος και η αξιοπιστία του ΥΓΕΙΑ, οι ιατρικές και θεραπευτικές επιτυχίες του, το επιτελείο των γιατρών 14 ειδικοτήτων, μαζί με το νοσηλευτικό, εργαστηριακό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, εγγυώνται, την καλύτερη δυνατή, ασφαλή, ταχεία και αποτελεσματική, προσφορά υπηρεσιών και εξετάσεων στους κατοίκους του ορεινού και ιστορικού Δήμου μας, που τόσο, ανάγκη, τις έχουν.

Καλώ, όλους τους κατοίκους των πόλεων και των χωριών του Δήμου μας, που θέλουν να εξεταστούν από τους γιατρούς του ΥΓΕΙΑ, να έρθουν στα Καλάβρυτα, στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας την Παρασκευή ή το Σάββατο, 14 και 15 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, υποστηρίζει και προωθεί, με κάθε τρόπο και μέσο, τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των κατοίκων του, σ’ αυτή, την εξαιρετική πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς με το ΥΓΕΙΑ”.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: