Μόνο λάσκα δεν ήταν το φετινό Πάσχα στο χωριό μας. Κοσμοσυρροή, όπως και κάθε χρονιά, στον αγαπημένο μας προορισμό.
Μετά την νηστεία, που για πολλούς δεν θα κράτησε πολλές μέρες, μας συνεπήραν οι μυρωδιές της Κυριακής από τα κοκορέτσια και τα αρνάκια που ψήνονταν, σχεδόν, σε όλες τις αυλές των σπιτιών. Βοήθησε βέβαια και ο καιρός, που με εξαίρεση μια ψιχάλα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ήταν ηλιόλουστος.
Την ώρα της ψιχάλας του Μεγάλου Σαββάτου η ποδοσφαιρική παρέα του χωριού μας με αυτή των Μαζεΐκων διατήρησε την παράδοση, των τελευταίων ετών, για ένα τοπικό ντέρμπι με νικητές και πάλι τη Λυκούρια με σκορ 9-3.
Όταν έπεφτε το σούρουπο την Μεγάλη Εβδομάδα, οι «νεολέοι» έδιναν το παρών στο bar του Θανάση για διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.
Αναρτήθηκε από: lykourianews | 23 Απριλίου, 2009
Τώρα που είναι Πάσχα… θα με αφήσεις λίγο λάσκα;
Αναρτήθηκε στις Το χωριό μας
ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ?..ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ
By: ΔΡΑΚΟΣ on 25 Απριλίου, 2009
at 9:41 μμ
Γηγενείς; Χμμμ…
1. Γιωργάρας
2. Γιαννάρας
3. Σπηλιάρας
4. Νίκος
5. Jimmys
…οι υπόλοιποι είχαν κοινοτικό διαβατήριο
By: manager on 27 Απριλίου, 2009
at 6:09 μμ
ΚΑΛΑ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥΣΑΣ .. ‘Η ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΙΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.
Υ.Γ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ?
By: ΔΡΑΚΟΣ on 28 Απριλίου, 2009
at 1:47 μμ