Αναρτήθηκε από: lykourianews | 8 Μαΐου, 2023

Διαμόρφωση και καθαρισμό του χώρου γύρω από τις πηγές του Λάδωνα

Θετική ήταν η απάντηση του Δήμου Καλαβρύτων στην εισήγηση του Συλλόγου Λυκουριωτών για την διαμόρφωση και τον καθαρισμό του χώρου γύρω από τις πηγές του Λάδωνα. Ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Δουκλιάς αλλά και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Σβίγγος όχι μόνο ανταποκρίθηκαν αλλά ολοκλήρωσαν τις εργασίες σε σύντομο διάστημα.

Ο κ. Σωτήριος Δουκλιάς έστειλε τον εκσκαφέα και το φορτηγό του Δήμου με χειριστή τον κ. Θεόδωρο Τσιόγκα και οδηγό τον κ. Ηλία Αναστασόπουλο όπου η εμπειρία τους βοήθησε στα μέγιστα για το σωστό αποτέλεσμα. 

Ο Σύλλογος Λυκουριωτών τους ευχαριστεί για άλλη μια χρονιά όπως και τους εθελοντές και μέλη του Συλλόγου που πάντα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί.

Ο υπεύθυνος των εθελοντών Χάρης Κοσμάς μαζί με τους Βασίλη Κοσμά, Ορέστη Κοσμά, Σπύρο Κοσμά, Κωνσταντίνα Μαγκλάρα, Βασίλη Μαγκλάρα, Γιάννη Σβίγγο, Γεώργιο Πίστα, Γεώργιο Κριμπένη, Ελένη Μούσιου, Γεωργία Μούσιου, Βασίλη Μούσιο, Σπύρο Μπινιάκο, Θοδωρή Σκάρπα, Μάριο Δαραβελα, Αναστάσιο Ζαφειρόπουλο, Αποστόλη Μούσιο και την Εύη Κοτρώτσου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: