Αναρτήθηκε από: lykourianews | 11 Νοεμβρίου, 2021

ΠΗΓΕΣ ΛΑΔΩΝΑ: Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την Ανάπλαση και Αξιοποίηση των Πηγών

Το «νερό στο αυλάκι» μπήκε για την αξιοποίηση των πηγών του Λάδωνα με συνεχή και σημαντικά βήματα. Την Δευτέρα 8/11, στο δημοτικό κατάστημα Κλειτορίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη-διαβούλευση για την σύνταξη της προμελέτης του σχεδίου αξιοποίησης. 

Παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Κουτρουλάκης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δουκλιάς και Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας «Αρχαίος Κλείτωρ» κ. Μούσιος συνοδευόμενος από τα μέλη της Ομοσπονδίας κα Παπουτσή, Μπαλαφούτα και Γεωργακόπουλο, ο εκπρόσωπος του Τεχνικού γραφείου που έχει αναλάβει την σύνταξη της μελέτης κ. Ανδρέας Αλεβίζος, η μηχανικός του Δήμου κα Ευγενία Ιντζεγιάννη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκούριας κ. Σβίγγος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Στούρας.

Στην διαβούλευση έγιναν οι προτάσεις όπως τις έχει συζητήσει η Ομοσπονδία «Αρχαίος Κλείτωρ» με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο που περιλαμβάνουν μια σειρά παρεμβάσεων για την ανάδειξη και αξιοποίηση ενός αναξιοποίητου φυσικού θησαυρού και η ένταξή των Πηγών του Λάδωνα και της περιοχής μας στο ευρύτερο δίκτυο σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος της Επαρχίας Καλαβρύτων. 

http://www.kalavrytanews.com

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: