Αναρτήθηκε από: lykourianews | 1 Ιουλίου, 2013

…και στο τέλος θα φανεί στο χειροκρότημα…

photo a
…η όλη προσπάθεια του χορευτικού του Συλλόγου Λυκουριωτών που ξεκίνησε, δειλά – δειλά, αλλά δυναμικά το 1993 με καθοδήγηση της Χαρίλκειας Ρόδη, έχει εξελιχθεί σε μία άκρως ανταγωνιστική και θεαματική χορευτική ομάδα.

Πριν από 9 μήνες, όπως θα διαβάσατε και στο blog, πολλοί συγχωριανοί μας με καθοδηγητή αυτή την φορά τον πρόεδρο του Συλλόγου Λυκουριωτών, Σωκράτη Μούσιο, αποφάσισαν να κάνουν το κάτι παραπάνω σαν ομάδα του χορευτικού και να εγγραφούν στον Χορευτικό Όμιλο «Ο Σταυραετός» με χοροδιδάσκαλο τον έμπειρο και γνώστη στους παραδοσιακούς χορούς κ. Κώστα Τσαπρούνη.

Ο καιρός πέρασε, και με μία παράσταση που δόθηκε πριν από καιρό στο Ζάππειο Μέγαρο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο 2ο φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καλλιθέας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου όπου η χορευτική ομάδα καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες παρευρισκομένους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα από τις κερκίδες του γηπέδου.

Το καλύτερο, όμως, το κράταγαν για το τέλος. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου συμμετείχαν στην ετήσια χορευτική και μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Χορευτικού Ομίλου «Ο Σταυραετός» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ». Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας έκλεψε την παράσταση χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς της Πελοποννήσου ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές όπου στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τον χοροδιδάσκαλο κ. Κώστα Τσαπρούνη και φυσικά τον αεικίνητο πρόεδρο του Συλλόγου Λυκουριωτών Σωκράτη Μούσιο.

Ευχόμαστε του χρόνου με περισσότερες επιτυχίες.

photo bphoto c

photo d


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: