Αναρτήθηκε από: lykourianews | 22 Ιανουαρίου, 2011

Κοπή πίτας και εκλογές

Το παρόν έδωσαν οι συγχωριανοί μας στην κοπή πίτας και στην ετήσια τακτική Γεν. Συνέλευση (παράλληλα με τις εκλογές), που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Συλλόγου. Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, εκ μέρους του προέδρου Σωκράτη Μούσιου, και έκανε μια αναδρομή στην πορεία του τα 2 τελευταία χρόνια που είχε τα ινία.
Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο ταμίας, Νίκος Κόκκος, που μας ανέλυσε τον απολογισμό του περασμένου έτους, που εγκρίθηκε ομόφωνα.
Σειρά είχε ο Πάτερ Γεώργιος να ευλογήσει την πίτα και να απαγγείλει ένα ποίημα για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Τέλος ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευτυχία.
Πριν την κοπή της πίτας και τις εκλογές το λόγο πήραν κάποιοι συμπατριώτες μας, ώστε να θίξουν κάποια ζητήματα με κυριότερο την αναζωογόνηση του χωριού μας. Την αρχή έκανε ο κ. Κοσμάς Γιώργος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το απερχόμενο Δ.Σ. έκανε προτάσεις για την διεύρυνση του Συλλόγου, όχι μόνο έξω από το κλεινόν άστυ αλλά και από τα σύνορά μας. Αμέσως μετά μίλησαν οι κ.κ. Λάππας Θεόδωρος και Παπαγγελής Ηλίας, προτείνοντας τρόπους για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ανθρώπων που μένουν μόνιμα στο χωριό για θέματα που αφορούν το επάγγελμά τους. Τέλος την ομιλία έκλεισαν οι κ.κ. Κοντογιάννης Χρήστος και Κόκκου Γιώτα με θέματα και αυτοί που αφορούν άμεσα το χωριό μας με κύριο μέλημα, αμφότεροι, τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και την επίλυση προβλημάτων.
Μετά τους ομιλητές, η Εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τους υποψηφίους για το καινούριο Δ.Σ. του Συλλόγου Λυκουριωτών και ήταν οι: Βιολέτα Βουρτσιάνη, Γιώτα Κόκκου, Νίκος Κόκκος, Χρήστος Κοντογιάννης, Σωκράτης Μούσιος, Σπήλιος Πίστας και Βασίλης Τούζιος. Έτσι, η εκλογές διεξήχθησαν χωρίς σταυρό και το καινούριο Δ.Σ. αποτελείται από τους παραπάνω. Μετά το συμβούλιο των μελών θα ανακοινωθεί το προεδρείο.
Σειρά είχε η κοπή της πίτας από το Σωκράτη Μούσιο που μοίρασε κομμάτια σε όλα τα μέλη. Τυχερός τελικά αναδείχτηκε ο Βασίλης Τούζιος που κέρδισε το φλουρί και μαζί με αυτό ένα οικιακό σκεύος της AMC προσφορά του Νίκου Κλέτσα (ανιψιό του Σωκράτη) και του ευχόμαστε ολόψυχα να χαίρεται την οικογένειά του με υγεία και ευτυχία!

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: