Νεκροταφείο Λυκούριας

 

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Scan_Pic0001

Καθημερινά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων σχετικών με την καθαριότητα δρόμων, κήπων και ρεμάτων στα οποία βρίσκονται πεταμένα κάθε είδους σκουπίδια.

Τελευταίως υπέπεσε στην αντίληψή μου παρόμοια φαινόμενα να παρατηρούνται και στο χώρο του κοιμητηρίου του χωριού μας. Μπάζα από την κατασκευή τάφων, κλαδεμένες τριανταφυλλιές, σπασμένα τζάμια και κάθε λογής σκουπίδια αντί να απομακρύνονται άμεσα από το χώρο του κοιμητηρίου αφήνονται παρατημένα δημιουργώντας αναστάτωση και εικόνα παραμέλησης και ασέβειας στον ιερώτερο χώρο για τις οικογένειές μας. Φαίνεται πως προσπαθώντας να περιποιηθούμε τους δικούς μας τάφους ξεχνούμε τη συνολική καθαριότητα και των διπλανών μνημείων αλλά και όλου του κοιμητηρίου.

Αλοίμονο αν ένας από τους ιερώτερους χώρους της κοινότητάς μας, δηλαδή το κοιμητήριο, δεν λαμβάνει τη δέουσα προσοχή από τον καθένα μας ώστε όλα να διατηρούνται σε τάξη και καθαριότητα. Είναι θέμα σεβασμού στους κεκοιμημένους μας. Παρακαλώ λοιπόν όλους μας να φροντίζουμε για την καθαριότητα όχι μόνο του οικογενειακού μας τάφου αλλά και των φίλων και συγγενών μας. Οφείλουμε να κρατάμε καθαρό αυτόν τον χώρο!

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Με εκτίμηση,

 

                    Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης

                      Πρόεδρος Κοινότητας Λυκούριας

Πρόεδρος Κοινότητας:  Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης                                   Λυκούρια, 26/10/2015

τηλ επικοινωνίας: 6974 079389

e-mail:  agupiela@gmail.com

twitter:@agupiela

Αρέσει σε %d bloggers: